Högkvalitativ byggstädning i Stockholm

Sverenta har ansvarat för städningen vid många byggprojekt i Stockholm, stora som små. Låt oss hjälpa er med byggstädningen!

Byggstädning - välj oss

Väljer du oss för din byggstädning i Stockholm så garanteras du:

  • Trygg leverans. Vi är alltid på plats på utsatt tid och vi levererar alltid en slutprodukt av högsta kvalitet.


  • Rätt utrustning. Vi använder oss av rätt utrustning i samband med en byggstädning i Stockholm. Byggdamm kan komma att skada vanliga dammsugare och det bör du vara medveten om. Vi ser till att städningen sker med en utrustning som kan hantera utmaningarna.


  • Miljön i centrum. Vi återvinner i enlighet med de regler, föreskrifter och lagar som finns. Utöver detta så använder vi oss av miljövänliga produkter och vi ser, genom god planering, till att minimera resandet. Miljön är en nyckelfråga för oss.


  • Städning på dina villkor. Du som beställare kan skräddarsy din byggstädning i Stockholm om du väljer oss. Vi är en flexibel städfirma som alltid sätter kunden i centrum.

Har du planerat att renovera eller bygga nytt? I så fall kan vår byggstädning i Stockholm vara en tjänst för dig. Genom att välja oss för din byggstädning så garanteras du ett professionellt jobb, utfört till ett rimligt pris och som sker inom den överenskomna tidsplanen. Givetvis kan du också använda ditt Rut-avdrag och genom detta dra av halva kostnaden för arbetet.

Anlita oss för din byggstädning

En byggstädning Stockholm gör att du A) på ett tydligt sätt kan genomföra en besiktning av arbetet och B) att du snabbt kan komma igång med att använda rummet där renoveringen ägt rum.


Vi har lång vana av att städa i samband med renoverings- och byggprojekt och garanterar ett perfekt resultat till bra priser. Låter detta intressant? Kontakta oss genom att fylla i formuläret här på sidan så återkopplar vi så snart som möjligt. Välkommen till Sverenta!

Byggstädning Stockholm - förenkla projektet

I samband med en renovering kommer det obönhörligen att finnas en massa smuts, skräp, byggdamm och rena sopor i omlopp. Till detta så kommer även en massa spill från material och exempelvis kartonger, plast och annat. Detta kräver en rejäl städning - som sker med både rätt kunskap och med rätt utrustning.


Vi är ett städföretag som specialiserat oss på byggstädning i Stockholm och som kan ta oss både större och mindre projekt - och som kan hjälpa både privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsägare med att städa i samband med byggnationer och renoveringar.

Byggstädning underlättar besiktning


Byggstädning fyller många funktioner. En av de viktigaste handlar om att den ger en besiktningsman en tydlig bild av hur pass väl genomförd en byggnation eller en renovering de facto är.


Det finns krav att en städning ska ha utförts för att en besiktningsman ska kunna utföra sitt arbete. Om det fortfarande finns en massa bråte, skräp och byggdamm i omlopp så kan denne inte ge en exakt bild gällande säkerhet och gällande huruvida ett projekt når den verkshöjd som fordras.

Löpande byggstädning i Stockholm


Vi kan dels genomföra en byggstädning i samband med att ett projekt är slutfört - men även utföra löpande städning och genom detta effektivisera och förenkla för dig, eller de hantverkare du anlitat.


Att bygga i en fräsch och städad miljö innebär att man kan arbeta effektivare och säkrare. Genom att välja oss för en löpande byggstädning så ökar också möjligheterna till att projektet inte försenas och att tidsplanen kan hållas. Det handlar om en investering.

Referenser från tidigare kunder


Som städfirma så vänder vi oss till privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er och vi utför allt från hemstädning vidare till kontorsstädning samt städningar av trapphus. Vi kan anlitas både för återkommande uppdrag och för enstaka jobb - med exempelvis en byggstädning eller en storstädning. Vi är flexibla och anpassar oss alltid efter kundens unika behov.


Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar? Vår mångsidighet gör att vi har en massa referenser som vi gärna sätter dig i kontakt med. Våra referenser är det ultimata kvittot på att vårt sätt att arbeta fungerar till fullo - och för dig som beställare blir det en trygghet i att kunna verifiera vår kvalitet. Givetvis så ser vi gärna att du blir en referens till oss i framtiden - och en återkommande, nöjd kund!

unsplash